Våre selskaper

Vår oppgave er å sørge for at alle selskapene og ansatte i Mikla får utviklet sine muligheter og styrker maksimalt.

Hver kunde skal oppleve oss som overraskende annerledes og merkbart bedre. Alle som jobber i Mikla har ansvar for å levere og finne nye måter å skape kundeglede. Derfor kaller vi dem medansvarlige. Alle er like viktige, og alle deler ansvaret for å levere kundeglede.

Bavaria

Bavaria har ligget i forkant på kundebehandling siden 1996, og er i dag en av Nordens største forhandlere av BMW og MINI. Suksessen bygger på salg, leasing og service av nye og brukte biler, fra anlegg i Stavanger, Oslo, Gardermoen, Haugesund, Kristiansand, Arendal, Bryne, Lillestrøm, Stockholm, Uppsala og Skellefteå.

bavaria.no
Porsche

Porsche Center er forhandleren for Porsche-entusiaster i hele Norden, med salg av nye og brukte biler, verksteder og vinterlagring av klassiske kundebiler. Fra fire lokasjoner i Sverige og Norge; Porsche Center Son (eierandel 51%), Porsche Center Sør, Porsche Center Stavanger og Porsche Center Jönköping (ny!), tilbyr selskapet en helhetlig kundeopplevelse preget av høy kompetanse og oppriktig engasjement. De norske anleggene omsatte for godt over en halv milliard norske kroner i 2016.

porschecenter.no
KC Motors

KIA er Sveriges femte største bilmerke. KC Motors bidrar sterkt til merkets vekst med sin satsning på økt tilgjengelighet, design og kundeopplevelse. Med tilstedeværelse i Täby, Norrtälje og Malmö står dyktige medarbeidere for salg, leasing og service i både privat- og bedriftsmarkedet.

kcmotors.se
Burlin Motor

Burlin Motor driver fullserviceanlegg i Luleå, Piteå, Skellefteå og Umeå, og er en innovativ forhandler av Toyota, BMW, Lexus og Yamaha, samt bilutleie gjennom AVIS. Selskapet har lykkes med å kombinere meget god kundebehandling, et tydelig miljøfokus og sunn forretningsdrift. Omsetning i 2016 ligger på rundt SEK 650 000 000, med 120 medansvarlige.

burlinmotor.nu
Mikla Supercars

Mikla Supercars (eierandel 51%) kjøper og investerer i superbiler – unike biler av den mest eksklusive, ypperste sorten. Disse bilene er lidenskap, inspirasjon, kunnskap, håndverk og en investering i et internasjonalt nisjemarked. I Miklagruppen er superbiler et forbilde på hvordan vi alltid vil lede an i utviklingen med å ta kundeglede til neste nivå.

Mikla Mobility

– Fremtidens mobilitetsløsninger

I fremtiden tror vi behovet for mobilitet vil tilta, og at det blir flere løsninger. I tillegg til å eie, lease og leie bil, ser vi allerede i dag nye måter å ha tilgang på bil ta form. Mikla Mobility er et selskap som investerer i nye konsepter og teknologier, som vi vil være med å utvikle og satse på. Vi er inne i nabobil.no (eierandel ca 9%), og har flere spennende prosjekter på gang. For oss er dette anledninger til å skape fremtidens kundeglede, med utgangspunkt i mobilitet.

GS Bildeler

– Alt i BMW-deler

GS Bildeler (eierandel 52%) er den største norske, frittstående leverandøren av deler til BMW. Hovedkvarteret ligger i Bud i Møre og Romsdal. Selskapet har alltid fokusert 100% på BMW, og har opparbeidet oss en helt unik ekspertise, som kommer til uttrykk i meget god kundeservice. GS bildeler har 60 medansvarlige, fordelt på seks avdelinger: Bergen, Bud, Oslo, Skien, Sirevåg utenfor Stavanger, og Trondheim. Tre av avdelingene har også verksteder. Verkstedene i Bud og Trondheim er Autoriserte BMW Service verksted.